Belediye Sitesi
  • Yayladüzü Belediyesi yayladuzu.bel.tr
  • Haber Başlık : Af ve Mağrifet Müjdecisi Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.
  • Haber Konu : Af ve Mağrifet Müjdecisi Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.
  • Haber Tarih : 27.03.2021
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Af ve Mağrifet Müjdecisi Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.
Sn. Başkan, Berat Kandili dolayısıyla yayınlamış olduğu mesajında; islam alemi olarak Ramazan ayının müjdecisi olan mübarek Berat Kandiline kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Günahlardan arınmayı ve Allahın mağfiretine ulaşmayı ifade eden Berat Kandili, duaların kabul edildiği bereketli zaman dilimlerinden biridir.
Böyle önemli gün ve geceler, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşandığı anlardır. Bu önemli gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylık vesilesi olması en büyük temennimizdir.
Tüm hemşehrilerimin ve tüm islam aleminin Berat Kandilini kutluyor, insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin affına vesile olmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum, dedi.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü