• Haber Başlık : BAŞKANIMIZDAN 29 EKİM KUTLAMA MESAJI
  • Haber Konu : BAŞKANIMIZDAN 29 EKİM KUTLAMA MESAJI
  • Haber Tarih : 27.10.2019
BAŞKANIMIZDAN 29 EKİM KUTLAMA MESAJI

Belediye Başkanımız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan mesajında şu ifadelere yer verdi, “Cumhuriyetimizin Kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu günlerde, Cumhuriyet; Şanlı tarihimizdeki yeniden dirilişin adıdır. Milletimizin ortak iradesi ve büyük bir iman gücü ile mücadele ederek kazandığı bir bağımsızlık ve özgürlük zaferidir. Cumhuriyeti yaşatmak, yüceltmek en büyük vazifemizdir. Milli iradenin ve demokrasinin en büyük teminatı olan, Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal ve Silah Arkadaşlarını; Saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Bugün bize miras bırakılan bu destansı tarihe ve Cumhuriyetimize sadakatle sahip çıkıyoruz. Bizden istendiği gibi Türk istiklalini ve Türkiye Cumhuriyetini ilelebet koruyacak ve daima ileriye taşıyacağız. Milletimizin birlik ve bütünlüğünü hiçbir hain emel ve hiçbir bölücü güç zarar veremeyeceğini gösterdi, Türk Milleti’nin güçlü iradesi karşısında tutunamayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, tüm vatandaşlarımıza sağlık ve huzur dolu günler diliyorum” dedi.