Belediye Sitesi
  • Yayladüzü Belediyesi yayladuzu.bel.tr
  • Haber Başlık : Belediye Başkanımız, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı.
  • Haber Konu : Belediye Başkanımız, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı.
  • Haber Tarih : 13.10.2019
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Belediye Başkanımız, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı.
Sn.Başkanımız mesajında; Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan Türk milletinin şahit olduğu en önemli zaferlerden birisi olan Büyük Taarruz Başkomutanlık Meydan Muharebesinin kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıldönümüne ulaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tarihinin her evresinde bu tür şanlı zaferlere erişmiş olan milletimiz, ecdadından aldığı mirası geleceğe ulaştırmak için her türlü fedakarlığa hazırdır. Özellikle son aylarda ülkemizde yaşanan olumsuzluklara karşı birlik ve beraberlik duygusuna sarılıp dimdik duran milletimiz bunun en önemli örneğini ortaya koymuştur. Bu da göstermiştir ki; hiçbir şer güç geçmişte olduğu gibi bugün de bu ülkenin birliğini bozamayacaktır. Bu vesileyle gerek bugün ülkemizin birliği için büyük mücadele eden milletimizi, gerekse 94 yıl önce bu ülkenin geleceği için büyük fedakarlıklar yaparak bağımsızlığımızı ve devlet olmamızı sağlayan 30 Ağustos zaferini bize armağan eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkü, Kurtuluş Savaşı kahramanları şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum dedi.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü